Nadace pomáhá

Darujme stromečky lesu

Lesům je potřeba pomoci tady a teď. Stromy zadržují v půdě vodu, zalesněná krajina přitahuje srážky, ochlazuje prostředí a přispívá k čistšímu ovzduší. Sucho a kůrovec ničí naše lesy. Náklady na práci v lese významně vzrostly, zatímco ceny dřeva spadly na polovinu. Menší vlastníci proto často nemají dostatek peněz na tolik potřebné zalesňování. Pomoc lesům je v zájmu nás všech!

Trápí vás současná situace v lesích? Chtěli byste pomoci, ale nevíte jak? S námi tu možnost máte. Za každých darovaných 25 Kč bude zasazen jeden stromek v českých lesích. Více informací najdete v článcích níže.

Co dostanu, když přispěji na zalesnění lesů?

• Certifikát o zalesnění kousku české krajiny,
  • potvrzení o daru,
  • informační servis: kolik se vybralo, fotografie ze zalesnění apod.

Chcete do projektu zapojit svou firmu? Zasaďte s námi Váš „firemní“ lesík nebo přijďte na týmové sázení stromů.

V případě jakýchkoli dotazů kontaktujte Annu Křepelovou na a.krepelova@drevoprozivot.cz.

Novinky k projektu Nadace pomáhá

Které lesy pomohu svým darem zalesnit?

16. březen 2020

Zjistěte, které lesy můžete podpořit svým stromečkem pod stromečkem.

Darujme stromečky lesu

16. březen 2020
Pomozme českým lesům. Přispějte na obnovu českých lesů. Za Vaši podporu obdržíte informační servis, jak byl Váš dar využit.

Give a tree to the Forest

16. březen 2020

Help Czech forests by Donating a tree. For every twenty-five Czech crowns you donate, we will plant one tree in a Czech forest.

Vánoce 2019: Darujte stromečky pod stromeček

08. prosinec 2019

Více novinek tohoto projektu

2020 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů